EHEDG = European Hygienic Engineering & Design Group

EHEDG, eller European Hygienic Engineering & Design Group, er et konsortium bestående af fødevareproducenter, udstyrsproducenter, institutter og universiteter, der alle arbejder sammen for at forbedre fødevaresikkerhed og kvalitet i hele industrien.

EHEDG skriver følgende på deres website:

Vores vision Vores inspirerende mål er at være den førende kilde til viden om hygiejnisk design og teknik, der kan forbedre fødevaresikkerhed og kvalitet i hele industrien. Denne fælles ambition er drivkraften bag vores rolle i den ydre verden.

Vores mission Vi har en utrættelig forpligtelse til at øge opmærksomheden omkring hygiejnisk design og teknik, udvikle vejledninger og løsninger, tilbyde en platform, der fremmer vores ekspertise, og gøre det muligt for netværk at vokse på verdensplan.

Vores historie Siden 1989 har vi bygget bro mellem fødevareproducenter, fødevareforarbejdningsvirksomheder, udstyrsproducenter, universiteter, forskningsinstitutter og folkesundhedsmyndigheder med det formål at understøtte og forme fremtiden for fødevaresikkerhed og kvalitet.

Fra en håndfuld europæiske organisationer som Unilever og GEA Group, tæller vi nu stolt over 750 medlemmer på alle kontinenter.

Fra de første retningslinjer for rørkoblinger og ventiler, har vi i dag et bibliotek af over 50 dokumenter, der dækker 10 fokusområder, så vi bedre kan betjene fødevare- og hygiejnedesignmarkedet i en tid med hurtige industrielle og teknologiske forandringer. Fra gamle forelæsninger, kan vi i dag tilbyde uddannelsesmuligheder og netværksmuligheder med forskellige leveringsmodeller.

Fra et simpelt certificeringsprogram, kan vi nu tilbyde et sofistikeret system, der omfatter forskellige udstyrstyper og -klasser, understøttet af 12 autoriserede evalueringsagenter og 8 autoriserede testlaboratorier.

Ingen af disse resultater ville være mulige uden deltagelse af vores frivillige eksperter. Vi er dog ikke færdige endnu: Der venter flere udfordringer for EHEDG og fødevareindustrien i de kommende år.

NHK Machinery Parts sørger for at leve op til EHEDG standarder. Besøg deres website og lær mere.

Scroll to Top